Rólunk

XXI. századi oktatási módszerek, gyakorlati alapokon


Az Akadémia 2.0 Kft. (az intézmény felnőttképzési engedély száma: E-001808/2018) célja az, hogy XXI. századi módszerekkel, gyakorlatban edződött trénerekkel járuljon hozzá az ingatlanszakma presztízséhez Magyarországon, emellett jó gyakorlatokkal támogassa a lengyel, valamint a cseh ingatlan szakmai piacot, ha edukációról van szó.

Szenvedélyünk az oktatás, a minőség és a hitelesség. Mindennek alapja pedig Kelet-Közép Európa legnagyobb ingaltanközvetítői csoportja, a Duna House Csoport, amelynek tagjai vagyunk.

Valódi ingatlanszakmai tapasztalat


A Duna House hálózat anyavállalata húsz éve, 1998-ban alakult. Jelenleg a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cégcsoport három országban van jelen, Lengyelországban a piacvezető Metrohouse tulajdonosa, Csehországban pedig szintén Duna House márkanév alatt működtet ingatlanirodákat.

Magyarországon a legismertebb* ingatlanközvetítői márkanév, a Duna House birtokosa, továbbá az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén vezető pozíciót tölt be. Hálózatunk eredményessége 2003 óta töretlen, évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk megoldani ingatlanügyeit. Szolgáltatásainkhoz - ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés - olyan hozzá adott értékeket adunk, amelyek hatékonyabbá teszik ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében.


* mind a spontán, mind a támogatott ismertség alapján 2016. februárjában a 18-59 éves lakosság körében az NRC által végzett reprezentatív kutatás alapján.

Duna House Csoport

Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.

Szakértő csapat

Dr. Káposztás Ágnes

Ügyvéd, Külső óraadó

"Elsősorban ingatlanjogra, valamint cégügyekre és nagyobb volumenű követelésbehajtások jogi lebonyolítására specializálódtam."

Rádi Gabriella

Tréner

"Több mint 3 éve a Duna House oktatási osztályának trénereként segítem az új kollégák betanulását, szakmai felkészültségük, tudásuk gyarapodását. Hiszem, hogy kollégáink tanításánál elengedhetetlen a szakmánk mélyreható ismerete és az évek alatt megszerzett gyakorlati tapasztalataim átadása."

Szabados Flóra

Oktatási koordinátor

"Oktatási koordinátorként az oktatási vezető és a trénerek munkáját segítem, illetve a képzések szervezésében is aktívan részt veszek."

Szabó-Szőke Renáta

Vezető tréner

"Vallom, hogy egy szervezet legnagyobb értékei azok a szakemberek, akik képesek a megújulásra, és a célok elérése érdekében mozgósítják az energiájukat."

Tóth József

Külső óraadó

"Külsős óraadó tanárként 2003 óta folyamatosan részt veszek OKJ-s tanfolyamokon, ingatlanos szakképzéseken."

Dr. Veisz Gábor

Ügyvéd, Külső óraadó

"Jelenleg a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara tagjaként dolgozom. Ügyvédi munkám mellett a Victim Support Europe (Brüsszel) elnökségi tagjaként is működöm."