Workshopok, tréningek

Szabadpiaci képzések, 20 éves ingatlanpiaci gyakorlattal 

Jelenleg csak a Tárgyalástechnika workshopunkat és a Stresszkezelés tréningünket tudod választani, a többi képzés átmenetileg szünetel!


Az Akadémia 2.0 három szakmai, szabadpiaci képzést kínál a számodra. Ha most kezded az ingatlanértékesítői, avagy irodavezetői pályát akkor azért, ha tapasztalt szakértő vagy, akkor azért ajánljuk a tárgyalástechnika, a vevőkezelés, valamint az asszertív kommunikáció workshopunkat, akkor is, ha még nem vagy a Duna House Cégcsoportban dolgozó kolléga. A workshopokat kiemelten sikeres értékesítők, vezetők, valamint trénerek és kommunikációs szakemberek vezetik.

Vevőkezelés 
workshop

A sikeres vevőkezelés elégedett ügyfelekhez és céljaid eléréséhez vezet. Ha úgy érzed, te is ezt szeretnéd, várunk szeretettel!

További információ

Tárgyalástechnika 
workshop

A szakmai sikereinkhez elengedhetetlen, hogy az ügyfeleinkkel folytatott beszélgetést irányítani tudjuk, a folyamatot az első kapcsolatfelvételtől a sikeres üzletzárásig kézben tartsuk. Ha erre vágysz, várunk szeretettel!

További információ

Asszertív 
kommunikáció workshop

Az agresszió nélküli önérdekérvényesítésben segít neked ez a workshop. Ha keresed a hatékony kommunikáció útját, a harmóniát és sikerességet munka és magánéleti fronton, akkor itt a helyed! 

További információ