Asszertív kommunikáció tréning

avagy a hatékony kommunikáció előnyei a mindennapokban

Tréningünkön a határozott, de nem agresszív kommunikáció hosszú távú előnyeit gondoljuk át közösen.

Ha keresed a hatékony kommunikáció útját


A munkánk egyik alappillére a jó kommunikációs készségünk. Folyamatosan kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel, ezért fontos, hogy tevékenységünket gördülékenyen, eredményesen, a lehető legkevesebb feszültséggel végezhessük.

Az agresszió nélküli önérdekérvényesítésben segít neked az asszertív kommunikációs stílus és tréning. Ha keresed a hatékony kommunikáció útját, a harmóniát és sikerességet munka és magánéleti fronton, akkor itt a helyed!

Trénereink várnak szeretettel a gyakorlati elemekkel teletűzdelt tréningünkön, ahol a konfliktuskezelés, valamint a tárgyalástechnika művészetét gondoljuk át közösen. 

Következő képzésünk időpontja

Megfelelő számú jelentkező esetén, egyeztetés alapján. 

A képzés időtartama

1 nap

A képzés ára

50 000 Ft/fő + 27% ÁFA

A képzés helyszíne

1016 Budapest, Gellérthegy utca 17.


Miért az Akadémia 2.0?

Az általunk tartott képzések módszertani alapjai

20 év tapasztalata

A tréning napi szinten támogatja a munkádat, mivel nálunk olyan trénerek oktatnak, akik jártak a te utadon, és húsz év szakmai tapasztalatának összessége támogatja őket. 

Személyre szabott oktatás

Nálunk nem a kötelező, betanult anyag átadása a cél. Trénereink nem félnek változtatni, improvizálni, ha a csoport úgy viheti magával a legtöbbet. 

Szenvedélyünk az oktatás

Szenvedélyünk az oktatás, a minőség és a hitelesség. Mindennek alapja Kelet-Közép Európa legnagyobb ingaltanközvetítői csoportja, a Duna House Csoport, amelynek tagjai vagyunk.

A tréning oktatói

Pető Nóra

Szakmai tréner

"Az oktatás értéket teremt, ehhez pedig eszközként a becsület, az emberismeret, a hitelesség, a jó kommunikációs készség társul."

Radó Tamás

Oktatási vezető

"Fontos mérföldkőhöz érkeztem a Duna House Csoportnál, ahol azt a megtisztelő feladatot kaptam, hogy oktatási stratégiával és tréningekkel támogassam munkatársaink szakmai útját."

Szabó-Szőke Renáta

Vezető tréner

"Vallom, hogy egy szervezet legnagyobb értékei azok a szakemberek, akik képesek a megújulásra, és a célok elérése érdekében mozgósítják az energiájukat."

Jelentkezés az asszertív kommunikáció tréningre

Az asszertív kommunikáció tréningre történő jelentkezéshez, töltsd ki az alábbi űrlapot!