Tárgyalástechnika tréning
avagy légy jelen

Értő figyelemmel és a jól megválasztott kommunikációs stílus használatával magunk mellé állíthatjuk ügyfeleinket.

A munkánk egyik alappillére a tudatos kommunikáció


A szakmai sikereinkhez elengedhetetlen, hogy az ügyfeleinkkel folytatott beszélgetést irányítani tudjuk, a folyamatot az első kapcsolatfelvételtől a sikeres üzletzárásig kézben tartsuk.

A képzés elméleti részében az üzleti kommunikációra fókuszálunk, miközben interaktív feladatok segítségével tudatosítjuk a tanultakat. Gondolatébresztő játékokkal, szituációs gyakorlatokkal, azok közös kiértékelésével, valamint csoportmunkával járulunk hozzá ahhoz, hogy az ismeretek a hétköznapi munkába azonnal átültethetők legyenek.

Az egynapos, gyakorlati képzés eredményeképpen a résztvevők megtanulnak úgy tárgyalni a különböző ügyféltípusokkal, hogy értő figyelemmel és a jól megválasztott kommunikációs stílus használatával maguk mellé állítják ügyfelüket és szép eredményeket érnek el a tárgyalásaik során. Ha úgy érzed, neked szól ez a tréning, várunk szeretettel. 

Következő képzésünk időpontja

Megfelelő számú jelentkező esetén, egyeztetés alapján. 

A képzés időtartama

1 nap

A képzés ára

50 000 Ft/fő + 27% ÁFA

A képzés helyszíne

1016 Budapest, Gellérthegy utca 17.


Miért az Akadémia 2.0?

Az általunk tartott képzések módszertani alapjai

20 év tapasztalata

A tréning napi szinten támogatja a munkádat, mivel nálunk olyan trénerek oktatnak, akik jártak a te utadon, és húsz év szakmai tapasztalatának összessége támogatja őket.

Személyre szabott oktatás

Nálunk nem a kötelező, betanult anyag átadása a cél. Trénereink nem félnek változtatni, improvizálni, ha a csoport úgy viheti magával a legtöbbet.

Szenvedélyünk az oktatás

Szenvedélyünk az oktatás, a minőség és a hitelesség. Mindennek alapja Kelet-Közép Európa legnagyobb ingaltanközvetítői csoportja, a Duna House Csoport, amelynek tagjai vagyunk.

A tréning oktatói

Pető Nóra

Szakmai tréner

"Az oktatás értéket teremt, ehhez pedig eszközként a becsület, az emberismeret, a hitelesség, a jó kommunikációs készség társul. "

Radó Tamás

Oktatási vezető

"Fontos mérföldkőhöz érkeztem a Duna House Csoportnál, ahol azt a megtisztelő feladatot kaptam, hogy oktatási stratégiával és tréningekkel támogassam munkatársaink szakmai útját."

Szabó-Szőke Renáta

Vezető tréner

"Vallom, hogy egy szervezet legnagyobb értékei azok a szakemberek, akik képesek a megújulásra, és a célok elérése érdekében mozgósítják az energiájukat."

Jelentkezés a tárgyalástechnika tréningre

A tárgyalástechnika tréningre történő jelentkezéshez, töltsd ki az alábbi űrlapot!