Trénereink és szakértőink

Szakmai műhelyünk tagjai

Dr. Káposztás Ágnes ügyvéd - külső óraadó

2011-től a Budapesti Ügyvédi Kamaránál bejegyzett ügyvéd vagyok. Diplomámat 2005-ben szereztem meg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Gyakornokként, majd ügyvédjelöltként 2004 óta dolgozom ügyvédi irodában, neves ügyvédek mellett szerzett joggyakorlat után hoztam létre saját ügyvédi irodámat, amely a Solt & Társai Ügyvédi Társulás tagja. Elsősorban ingatlanjogra, azzal kapcsolatos különböző jogi tevékenységekre, valamint cégügyekre és nagyobb volumenű követelésbehajtások jogi lebonyolítására specializálódottam.

Kiemelt szakterületek:

  • Ingatlanjog
  • Cégjog
  • Követeléskezelés

 

Szabados Flóra - Oktatási koordinátor

Marketingkommunikáció szakon végeztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Eddig azonban más területen tevékenykedtem, táncművészettel foglalkoztam. 2017 augusztusában csatlakoztam a Duna House csapatához, ahol tanulmányaimat elkezdhettem kamatoztatni. Kezdetben a marketing osztályt erősítettem, novembertől pedig az Oktatás Terület csapatának tagja vagyok. Oktatási koordinátorként az oktatási vezető és a trénerek munkáját segítem, illetve a képzések szervezésében is aktívan részt veszek. 


Szabó-Szőke Renáta - Vezető tréner

2011-től dolgozom trénerként és szervezetfejlesztőként multinacionális, valamint kis- és középvállalati környezetben. Fő fókuszterületeim: a vezetői hatékonyság fejlesztése, az ügyfélkapcsolati kommunikáció, az egyéni eredményesség, a konfliktuskezelés és a stresszkezelés.

Vallom, hogy egy szervezet legnagyobb értékei azok a szakemberek, akik képesek a megújulásra, és a célok elérése érdekében mozgósítják az energiájukat. Ennek szellemében, a képzések és fejlesztések során mindig arra törekszem, hogy megfelelő szakmai háttér mellett, gyakorlat-, valamint megoldásfókuszú megközelítéssel, valós támogatást nyújtsak a hozzám érkezőknek. Igazi inspirációt jelent számomra hallani a pozitív élményeket, és látni a szemekben a csillogást.

Az Oktatási Terület csapatának tagjaként célom, hogy eddigi tapasztalataimmal hozzájáruljak a hatékonyság és eredményesség növekedéséhez, mind a személyes, mind a vállalati oldalon.

"A kulcs, amely belső életünket nyitja, bennünk van. Kell azonban egy külső személy, egy szó, egy gesztus, a kapcsolat sűrűsége, hogy érintésre felcsendüljön bennünk a mélyen megbúvó harmónia." (André Louf)


Tóth József - Külső óraadó

"Okleveles magasépítő üzemmérnök (építészmérnök) alapvégzettséggel, továbbá néhány OKJ-s oklevéllel rendelkezem, az utolsó "szerzeményem" a Budapesti Műszaki Egyetemről származik és az építőipari igazságügyi szakmérnök elnevezést viseli.

Szakmai pályafutásomat művezetőként kezdtem, majd építésvezető helyettesként folytattam, továbbá az elmúlt évtizedek során közalkalmazottként részt vettem építési beruházások lebonyolításában, voltam építési műszaki ellenőr és néhány évig dolgoztam biztosítási szakterületen is. Egy idő után a szakmai érdeklődési köröm egyre inkább elmozdult az ingatlanok, az ingatlanközvetítés és elsősorban az ingatlanértékbecslés irányába. Ilyen módon először külsős értékbecslőként, majd alkalmazotti jogviszonyban ingatlanpiaci szakértőként dolgoztam az egyik hazai hitelintézet állományában. Az Igazságügyi Minisztérium által vezetett igazságügyi szakértői névjegyzékbe ingatlan-értékbecslés szakterületen 2013-ban nyertem felvételt.

Jelenleg - 2016 év eleje óta - saját vállalkozásaimban dolgozom, alapvetően bírósági és egyéb hatósági kirendelések, valamint magán megbízások alapján készítek ingatlanforgalmi igazságügyi szakértői véleményeket, továbbá több-kevesebb rendszerességgel egy-két ingatlan értékesítésében is szerepet vállalok.

Külsős óraadó tanárként 2003 óta folyamatosan részt veszek OKJ-s tanfolyamokon, ingatlanos szakképzéseken elsősorban a műszaki ismeretek témakört és időnként értékbecslés témakört oktatok. Az óráimat, előadásaimat minden esetben közérthető módon, gyakorlati tapasztalataim felhasználásával és bemutatásával igyekszem megtartani. A hallgatóimtól és a tanfolyam-szervezőktől kapott visszajelzések alapján ez többnyire sikerül is. Szerepelek továbbá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által vezetett vizsgabizottsági tag névjegyzékben, ilyen minőségben időnként vizsgáztatni is szoktam."


Dr. Veisz Gábor ügyvéd - Külső óraadó

Jogi diplomáimat 2005-ben Budapesten, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd 2009-ben az Egyesült Királyságban a University of Abertay Dundee-n szereztem. Jelenleg a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara tagjaként dolgozom. Ügyvédi munkám mellett a Victim Support Europe (Brüsszel) elnökségi tagjaként is működöm.